Hyr våra boende i Svarte utanför Ystad

I mysiga Svarte precis utanför Ystad har vi ett paradis.
Ett hus som byggdes 1940 utav Jims farmor och farfar.

Putsad vit fasad, underbar uppvuxen trädgård med vackra träd och växter. Bär, frukt och odlingar.

Många sittplatser, på både innergård och trädgård med gräs.

Ett lusthus i glas med utsikt mot havet, kristallkrona och levande ljus för långa sommarkvällar. Det finns grillar att nyttja, cyklar att låna för att upptäcka kustremsan eller Österlen.

Tomten är 1400 kvm stor och på den finns 3 st hus att bo i.

Det största huset är på 2 plan och källare. 136 kvm. 3 sovrum på ovanvåningen och toalett, på bottenplan finns kök och sociala ytor, samt toalett och dusch. I källaren kan man låna tvättstugan. Totalt 6 vuxensängar, spjälsäng finns att låna, samt det finns extra uppblåsbara madrasser till tex extra barn.

Mellanhuset är på 40 kvm, öppen planlösning med kök, dubbelsäng och bäddsoffa. Toalett och dusch. Plast för 4 st att sova i dubbelsäng och bäddsoffa. Spjälsäng finns att låna om det behövs.

Det minsta huset är på 11 kvm och har en 160 cm säng. Det finns ingen toalett, så detta kan man få till om man hyr de andra husen. Perfekt för större barn som vill hänga lite mer själva.

Alla husen är snyggt inredda, med grymma möbler, lampor och detaljer från vår butik. Husen ligger ca 75 meter från Svarte Brygga och fin sandstrand. Man kan låna cyklar, yogamattor för yoga i soluppgången. Vi har ett stort växthus där man kan få plocka grönsaker.

Det ingår sängkläder, handdukar och basvaror i kök. Samt städningen ingår.

Mellanhuset på 40 kvm kostar 1500:- natten högsäsong Bokning på https://www.airbnb.se/rooms/35309432?source_impression_id=p3_1585576859_Hq2KN4rI52ZZSn7k

Stora huset på 136 kvm kostar 2500:- natten högsäsong.
Detta hus bokar du här https://abnb.me/H3zEirwbZ6

Följ @reformfurnituresvarte på Instagram!